O UNIVERZITĚ
INFORMACE O UNIVERZITĚ
ÚŘEDNÍ DESKA
VÝZKUM, VÝVOJ, ROZVOJ
NOVINKY A MÉDIA
CHCI STUDOVAT
UCHAZEČI O STUDIUM
FAKULTY
CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
JSEM STUDENT
INFORMACE PRO STUDENTY
CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
RYCHLÉ ODKAZY
KONTAKT
ZÁKLADNÍ ÚDAJE
LIDÉ NA VETUNI
AMBULANCE A POHOTOVOST
PODATELNA
MAPA AREÁLU
O UNIVERZITĚ
INFORMACE O UNIVERZITĚ
ÚŘEDNÍ DESKA
VÝZKUM, VÝVOJ, ROZVOJ
NOVINKY A MÉDIA
CHCI STUDOVAT
UCHAZEČI O STUDIUM
FAKULTY
CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
JSEM STUDENT
INFORMACE PRO STUDENTY
CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
RYCHLÉ ODKAZY
KONTAKT
ZÁKLADNÍ ÚDAJE
LIDÉ NA VETUNI
AMBULANCE A POHOTOVOST
PODATELNA
MAPA AREÁLU
FVL
FVHE
Celoživotní vzdělávání
POHOTOVOST A AMBULACE
RYCHLÉ ODKAZY
REKTOR
/
VETUNI
/
O UNIVERZITĚ
/
INFORMACE O UNIVERZITĚ
/
Rektorát
/
Univerzitní archiv a správa dokumentů
/
Historie univerzity v datech a událostech
/
Panel 1 - roky 1918-1921
/ Galerie posterů
Galerie posterů
Seznam posterů 2024
Hygiena a technologie potravin
Lenfeldovy a Höklovy dny
Ovčí hrudkový syr z hľadiska obsahu minerálnych prvkov
Bino, E., Grešáková, Ľ., Zábolyová, N., Pogány Simonová, M., Lauková, A.
Amoniak-sulfitový karamel a vybrané fyzikálně-chemické parametry medu
Dluhošová, S., Hromčíková, J., Tkáč, M.
Význam ovocia a zeleniny vo výžive ľudí - Zabezpečenie kvality a bezpečnosti pre spotrebiteľa
Dudriková, E., Olekšáková, M., Zahumenská, J., Kováčová, M.
Komparačné zhodnotenie mastných kyselín vo vybraných jedlých rastlinných olejoch z aspektu ľudského zdravia
Fatrcová-Šramková, K., Gálik, B., Novotná, I., Kováčiková, E., Kopčeková, J., Juríková, T., Ivanišová, E., Kňažická, Z.
Vplyv obsahu draselnej soli na senzorickú kvalitu debrecínskej šunky
Hanuska, A., Kročko, M., Bobko, M., Mesárošová, A., Golian, J.
Značení výživových údajů
Havlová, L., Javůrková, Z
Vývoj a analýza rostlinných extraktů pro využití v trvanlivých masných výrobcích
Hruška, F., Beňo, F., Ševčík, R.
Nové perspektívy využitia listov olivovníka (
Olea europaea L.
) vo výžive a ochrane zdravia
Kňažická, Z., Štefunková, N., Fatrcová Šramková, K., Kopčeková, J., Massányi, P., Capcarová, M.
Zmeny vybraných nutričných parametrov ako rizikových faktorov obezity po konzumácii rakytníkovej šťavy u žien
Kopčeková, J., Fatrcová-Šramková, K., Gažarová, M., Lenártová, P., Habánová, M., Kňažická, Z., Capcarová, M.
Hematologické a zápalové markery a konzumácia aróniovej šťavy u žien
Kopčeková, J., Fatrcová-Šramková, K., Lukáčová, K.
Bezpečnostné a kvalitatívne aspekty mrazených a sterilizovaných čučoriedok
Kováčová, M., Zahumenská, J., Dudriková, E.
Porovnání kalibračních modelů FT-NIRs vyvinutých podle různých metod pro stanovení čistých svalových bílkovin v šunkách
Králová, M., Ježek, F., Bednář, J., Doležalová, J., Bartáková, K., Kameník, J.
Toxikologické a hygienické posouzení krmiv kontaminovaných herbicidem obsahujícím glyfosfát s využitím bioluminiscenčních mikroorganismů
Kurbatska, O., Orobchenko, O.
„HYGIMON“ - Cílený monitoring hygienické a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR
Kýrová, V., Ostrý, V., Řehůřková, I., Ruprich, J.
Vzťah medzi súmernosťou vemena a kvalitou a množstvom získaného mlieka
Mačuhová, L., Tančin, V., Mačuhová, J.
Účinky diét s rôznou hladinou lyzínu na kvalitu mäsa a produkčné parametre výkrmových ošípaných
Marcin, A., Harčárová, M., Hreško Šamudovská, A., Bujňák, L.
Zmeny v procese sušenia vo vzťahu k obsahu polyfenolov a betakyanínov v cviklových chipsoch
Mendelová, A., Mendel, Ľ., Golian, J., Zeleňáková L.
Porovnanie senzorických atribútov odrody Muškát moravský od českých a slovenských výrobcov
Mesarčová, L., Spišáková, K., Reitznerová, A., Kováčová, M., Semjon, B., Marcinčák, S.
Stanovení vybraných polychlorovaných bifenylů a organochlorovaných pesticidů v rybách po kulinární úpravě
Měřínská, Z., Horáková, K., Ostrovská, D., Řehůřková, I., Ruprich, J.
Stanovení alergenu lepku v pokrmech veřejného stravování
Mrňousová, B., Hostovský, M., Fejtová, K., Kameník, J., Bursová, Š.
Změny koncentrace laktoferinu v kolostrálním období koz
Navrátilová, P., Bartáková, K., Pospíšil, J., Vorlová, L., Dluhošová, S., Hanuš, O.
Mellisopalinologická analýza maďarských jednodruhových medů z
Amorpha fruticosa
Ondruchová, S., Javůrková, Z., Pospiech, M., Csilla Bendek, C., Bodor, Z., Tremlová, B.
Zmeny v počte somatických buniek počas laktácie a medzi laktáciami kôz
Oravcová, M., Vršková, M., Gancárová, B., Tvarožková, K., Tančin, V.
Vliv κ-karagenanu na fyzikálně-chemické a viskoelastické vlastnosti vepřové paštiky určené pro vojenské i krizové situace
Pětová, M., Polášek, Z., Binar, T., Šiška, L., Lazárková, Z., Gál, R., Míšková, Z., Salek, R. N.
Využití LEL a WGA lektinů pro průkaz hmyzu v potravinách
Pospiech, M., Bartlová, M., Javůrková, Z., Pečová, M., Tremlová, B.
Rozdílné přístupy k úpravě vzorku při stanovení laktózy v potravinových matricích enzymovou metodou
Pospíšil, J., Gregar, J., Wahlová, J., Slezáková, P., Vorlová, L.
Detekcia druhovej diverzity kvasiniek v procese výroby vína
Regecová, I., Semjon B., Výrostková J., Jevinová P., Marcinčák S., Pipová, M.
Stanovení vybraných těžkých kovů v rybách po kulinární úpravě
Řeháková, J., Hornová, J., Holubová, Z., Matulová, D., Řehůřková, I., Ruprich, J.
Modelování růstu shigatoxigenní
E. coli
(STEC) v mletém vepřovém mase
Stojanová, K., Bursová, Š., Necidová, L., Zouharová, A.
Stanovení vybraných biogenních aminů v rybách po kulinární úpravě
Šmoldas, J., Palátová Nežiková, B., Kilbergrová, M., Koblasová, D., Řehůřková, I., Ruprich, J.
Vplyv počtu somatických buniek v mlieku kôz na množstvo a zloženie mlieka
Tančin, V., Gancárová, B., Oravcová, M., Uhrinčať, M1, Mačuhová, L., Tvarožková, K.
Vplyv teploty a koncentrácie NaCl na rast laktokokov izolovaných zo surového kozieho mlieka
Tomáška, M., Drončovský, M., Kološta, M.
Sušené maso v Balených potravinových dávkách Armády České republiky
Trenzová, K., Malíšek, J.
Výskyt a antibiotická rezistencia
Escherichia coli
v mlieku dojníc
Tvarožková, K., Tančin, V., Gancárová, B., Árvayová, M., Vašíček, D., Černek, Ľ.
Spracovanie kávy a parametre jej kvality
Várady, M., Grajzer, M., Popelka, P.
Vliv dietárního začlenění pelyňku pravého na kvalitu jatečně upraveného těla a masa brojlerových kuřat
Zapletal, D., Dobšíková, R., Šimek, V., Kameník, J., Ježek, F.
Procesné zmeny počas fritovania zemiakových hranolčekov v repkovom oleji z pohľadu obsahu akrylamidu
Zeleňáková, L., Gabašová, M., Ciesarová, Z., Kukurová, K., Jelemenská, V., Golian, J.
Obsah dusičnanov v mrkve siatej (Daucus carota) na slovenských trhoviskách
Zeleňáková, L., Jakabová, S., Fikselová M., Kolesárová, A., Mendelová A.
Přítomnost sporogenních bakterií
Bacillus cereus
v modelových vzorcích teplých pokrmů
Zouharová, A., Dušková, M., Čutová, M., Králová, M., Kameník, J.